Cauți un electrician?

Este important să știi că în momentul în care te hotărăști să lucrezi cu un electrician (autorizat sau nu) siguranța casei tale și a familiei sau a afacerii dvs. este în mâinile acestuia.

Ai ajuns unde trebuie!

Un inginer electric îți va răspunde la toate întrebările gratuit și va trimite un electrician la tine in cel mai scurt timp, doar dacă dorești acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să ne apelezi la 0741.528.390 (tarif normal), indiferent de problemă, chiar și doar pentru o discuție prietenoasă.

Sună-ne (apel cu tarif normal) sau scrie-ne folosind formularul din secțiunea contact.

100% Gratis - Estimare de preț și consultanță telefonică.

Ce spun clienții despre noi?

Mihaela Vlasceanu
Mihaela Vlasceanu
12/06/2023
Am instalat cu Electritec un sistem de panouri fotovoltaice de 8kw. Aditional am schimbat si un panou electric existent. Au raspuns tuturor intrebarilor pe care le-am avut cu profesionalism si promptitudine. Au fost deschisi la toate cerintele mele, fapt pe care l-am apreciat. Puteti apela cu incredere la serviciile Electritec.
Daniel Nastase
Daniel Nastase
08/06/2023
Oamenii sunt profesionisti, se vede ca au experienta pentru ca au venit cu solutii bune in cursul lucrarilor. Recomand.
Narcisa Neagu
Narcisa Neagu
07/04/2023
O echipa foarte prompta și profesionista! Prețurile sunt decente. Noi am fost multumiți.
Madalina Grecu
Madalina Grecu
23/01/2023
Recomand! Foarte intelegatori!
Romeo Boldan
Romeo Boldan
23/01/2023
Sistem fotovoltaic instalat cu profesionalism si seriozitate. Putini oameni sunt atat de dedicati si seriosi ca d-nul Marcel Stan. Recomand cu caldura firma dansului si voi apela la serviciile dumnealui de cate ori voi avea nevoie.
GRG Geo
GRG Geo
07/12/2022
Profesionalism și promptitudine la un preț excelent!
Mita Soarece
Mita Soarece
05/12/2022
Suntem foarte mulțumiți!!! Am monta panouri fotovoltaice.
Nicu Tudor
Nicu Tudor
23/10/2022
O echipa de profesionisti! Tot respectul pentru ei Calitatea echipamentelor premium la Un pret decent Ii recomad cu mare in reference Vor urca in top exponential. Se poate si in Romania Va multumesc si va doresc sa cresteti Pt ca meritati!👌👌👌👌👌
electrician outfit, uniforma electrician, electritec

Consultanța telefonică gratuită include:

Contra cost:

Prețuri și alte detalii

Listă completă de prețuri pentru intervenții electrice oferită de Electritec o găsiți in secțiunea prețuri, în felul acesta prețul nu te poate “șoca”.

Apelați acum pentru a solicita un electrician autorizat la adresa dumneavoastră. 0741.528.390  (apel cu tarif normal).

Electrician - Electritec

Nu știi exact ce problemă ai? Nicio problemă, un electrician Electritec se va deplasa la tine și va investiga situația în cel mai scurt timp. Îți va explica ce soluții tehnice există și care este costul acestora, iar dvs. nu trebuie decât să alegeți dacă doriți execuția lucrării sau nu.

Avem doar electricieni autorizați și foarte prietenoși. Satisfacția dvs. e foarte importantă pentru noi, ne dorim doar recenzii de 5 stele, așa că pentru orice neclaritate sau nemulțumire aveți, vă rugam sa ne contactați și cu siguranță vom găsi o soluție împreună.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale reparați sau instalări (priză, doză și întrerupător) până la cele mai complexe, în regim super-rapid! Intervențiile se fac de urgență pe întreg teritoriul județului Galați – Brăila. În funcție de mărimea lucrării, ne putem deplasa și în alte județe. Apelați-ne la 0741 442 442  (tarif normal) și intrați în legătură directă cu unul din operatorii noștri. Îndată ce ne veți comunica problema cu care vă confruntați, vom delega o echipă de intervenție rapidă la adresa dumneavoastră pentru a remedia defecțiunea semnalată în cel mai scurt timp posibil.

  • Schimbare tablou electric
  • Instalare priză și întrerupătoare
  • Reparații instalație electrică
  • Instalare și reparare doze
ro_RORomanian