Instalare tablou electric

Montare tablou electric

Electric Pannel – compania noastră vă oferă servicii de montare în locații noi sau înlocuire a tablourilor electrice pentru apartament, garsonieră, vilă, sedii de companie, spații comerciale, depozite sau spații industriale. Aceste servicii se fac de către persoane autorizate. Pentru înlocuirea unui tablou electric vă stăm la dispoziție cu personal specializat.

Înlocuirea unui tablou electric necesita demontarea tuturor componentelor vechiului tablou, testarea cablajului existent și pregătirea noului tablou electric pentru montaj. Dimensiunea unui tablou electric este in funcție de numărul de circuite. De exemplu, dacă în locuința Dvs., la vechiul tablou electric exista un număr de patru siguranțe (bușoane ceramice), atunci este vorba de doua circuite iar dacă aveți șase siguranțe ceramice, sunt trei circuite.

Pentru o oferta de preț, contactează-ne la 0741.528.390 (normal rate for Romania) or write to us using the form in the contact section.

100% Gratis - Estimare de preț și consultanță telefonică.

Full price list oferită de Electritec.

tablou electric

Noile tablouri electrice au siguranțe automate care se montează pe șină, câte o siguranță bipolară (protejează faza și nulul) pentru fiecare circuit și înlocuiește doua siguranțe fuzibile ceramice din tabloul vechi; o siguranță generală cu protecție diferențială (de mare importantă în ceea ce privește protecția la electrocutare a persoanelor și a aparaturii electrocasnice); optional sonerie electrica pe șină integrată în noul tablou.

What do customers say about us?

Mihaela Vlasceanu
Mihaela Vlasceanu
12/06/2023
Am instalat cu Electritec un sistem de panouri fotovoltaice de 8kw. Aditional am schimbat si un panou electric existent. Au raspuns tuturor intrebarilor pe care le-am avut cu profesionalism si promptitudine. Au fost deschisi la toate cerintele mele, fapt pe care l-am apreciat. Puteti apela cu incredere la serviciile Electritec.
Daniel Nastase
Daniel Nastase
08/06/2023
Oamenii sunt profesionisti, se vede ca au experienta pentru ca au venit cu solutii bune in cursul lucrarilor. Recomand.
Narcisa Neagu
Narcisa Neagu
07/04/2023
O echipa foarte prompta și profesionista! Prețurile sunt decente. Noi am fost multumiți.
Madalina Grecu
Madalina Grecu
23/01/2023
Recomand! Foarte intelegatori!
Romeo Boldan
Romeo Boldan
23/01/2023
Sistem fotovoltaic instalat cu profesionalism si seriozitate. Putini oameni sunt atat de dedicati si seriosi ca d-nul Marcel Stan. Recomand cu caldura firma dansului si voi apela la serviciile dumnealui de cate ori voi avea nevoie.
GRG Geo
GRG Geo
07/12/2022
Profesionalism și promptitudine la un preț excelent!
Mita Soarece
Mita Soarece
05/12/2022
Suntem foarte mulțumiți!!! Am monta panouri fotovoltaice.
Nicu Tudor
Nicu Tudor
23/10/2022
O echipa de profesionisti! Tot respectul pentru ei Calitatea echipamentelor premium la Un pret decent Ii recomad cu mare in reference Vor urca in top exponential. Se poate si in Romania Va multumesc si va doresc sa cresteti Pt ca meritati!👌👌👌👌👌

Prețuri și alte detalii

Listă completă de prețuri pentru intervenții electrice oferită de Electritec o găsiți in secțiunea prețuri, în felul acesta prețul nu te poate “șoca”.

Apelați acum pentru a solicita un electrician autorizat la adresa dumneavoastră. 0741.528.390  (apel cu tarif normal).

Electrician - Electritec

Nu știi exact ce problemă ai? Nicio problemă, un electrician Electritec se va deplasa la tine și va investiga situația în cel mai scurt timp. Îți va explica ce soluții tehnice există și care este costul acestora, iar dvs. nu trebuie decât să alegeți dacă doriți execuția lucrării sau nu.

Avem doar electricieni autorizați și foarte prietenoși. Satisfacția dvs. e foarte importantă pentru noi, ne dorim doar recenzii de 5 stele, așa că pentru orice neclaritate sau nemulțumire aveți, vă rugam sa ne contactați și cu siguranță vom găsi o soluție împreună.

electritec logo, outfit, logo electritec, uniforma electrician

Consultanța telefonică gratuită include:

Contra cost:

An electrical engineer îți va răspunde la toate întrebările gratuit și va trimite un electrician la tine in cel mai scurt timp, doar dacă dorești acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să ne apelezi la 0741 442 442  (tarif normal), indiferent de problemă, chiar și doar pentru o discuție prietenoasă.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale reparați sau instalări (priză, doză și întrerupător) până la cele mai complexe, în regim super-rapid! Intervențiile se fac de urgență pe întreg teritoriul județului Galați – Brăila. În funcție de mărimea lucrării, ne putem deplasa și în alte județe. Apelați-ne la 0741 442 442  (tarif normal) și intrați în legătură directă cu unul din operatorii noștri. Îndată ce ne veți comunica problema cu care vă confruntați, vom delega o echipă de intervenție rapidă la adresa dumneavoastră pentru a remedia defecțiunea semnalată în cel mai scurt timp posibil.

  • Schimbare tablou electric
  • Instalare priză și întrerupătoare
  • Reparații instalație electrică
  • Instalare și reparare doze
en_USEnglish