Automatizare KNX si Loxone

Soluția completă pentru automatizarea Casei sau a afacerii tale

Soluția completă pentru automatizarea KNX si Loxone

Cel mai special lucru cu privire la automatizarea casei Loxone sau KNX este integrarea perfectă a tuturor componentelor sale. Sistemele și dispozitivele din casa dvs. sunt coordonate și lucrează în armonie pentru a se adapta non-stop nevoilor, dorințelor și obiceiurilor dvs.

 

KNX sau Loxone

Automatizare inteligentă și control intuitiv pentru iluminat, încălzire, securitate, umbrire, sistem audio, acces, managementul energiei și multe altele

100% Gratis - Estimare de preț și consultanță telefonică.

square electritec logo full, blue marine with orange, firma instalatii electrice
ghirlanda cu becuri edison

Climatizare

Fiecare camera are rolul ei , iar în funcție de acesta ar trebui să aibă temperaturi diferite . Cu KNX sau Loxone poți controla cu precizie temperatura fiecărei încăperi pentru a te asigura că ai temperatura ideală în fiecare cameră în funcție de rolul pe care aceasta îl îndeplinește.

shading automation

Iluminat

În locuința ta, sistemul de iluminat va știi când trebuie să fie activ mulțumită controlului automat oferit de KNX sau Loxone. Când intri în cameră scenariul de lumini potrivit va fi activat în mod automat și va ține cont de nivelul de luminozitate deja existent în încăpere.

energy crisis, thermostat, heating-7349347.jpg

Umbrire

Chiar dacă vorbim despre jaluzele exterioare , interioare, perdele sau rulouri venețiene Loxone este soluția ideală pentru a le controla automat. Camera se încalzește prea tare? Jaluzelele se vor închide tocmai pentru a opri radiațiile solare să pătrundă în casă.

castle, switzerland, chillon-4873097.jpg

Muzică multiroom

Cu sistemul audio multiroom poți reda muzica preferată în dormitorul tău, în timp ce în restul casei se poate asculta radioul sau playlisturile de pe Spotify . Alege muzica relaxantă în living alături de un pahar de vin și o carte bună la finalul zilei, în timp ce copiii ascultă un audiobook în camera lor.

photovoltaic panels installation

Securitate

Securitatea într-o locuință KNX sau Loxone are aplicații nelimitate : protejează împotriva spargerilor, protejează locatarii de pericole precum incendii sau inundații, păzește clădirea și îți păstrează datele private în siguranță pentru a te relaxa și bucura de timpul tău petrecut acasă.

musician, guitarist, streets-1284394.jpg

Managementul energiei

Într-o casa KNX sau Loxone iluminatul, umbrirea și toate celelalte funcții lucrează împreună într-un mod cât mai eficient posibil pentru a salva energie, astfel iti reduce consumul de energie pentru a economisi bani.

key, house, house keys-2114044.jpg

Piscina

Întreținerea piscinei poate fi o sarcină dificilă, reglarea ph-ului, purificarea apei, filtrarea, presapălarea,…. și multe altele . Din fericire Loxone se poate ocupa de toate acestea, în mod automat, pentru tine.

sauna

Acces

Creează controlul accesului așa cum îți dorești cu video interfon sau cu NFC key Fob ca alternativă pentru chei și multe altele.

kid, swimming, underwater-1142785.jpg

Sauna

Cu un control automat pentru sauna ta, încălzirea, lumina și muzica vor avea împreună grijă de starea ta de bine și se vor mula perfect pe nevoile tale

What do customers say about us?

Mihaela Vlasceanu
Mihaela Vlasceanu
12/06/2023
Am instalat cu Electritec un sistem de panouri fotovoltaice de 8kw. Aditional am schimbat si un panou electric existent. Au raspuns tuturor intrebarilor pe care le-am avut cu profesionalism si promptitudine. Au fost deschisi la toate cerintele mele, fapt pe care l-am apreciat. Puteti apela cu incredere la serviciile Electritec.
Daniel Nastase
Daniel Nastase
08/06/2023
Oamenii sunt profesionisti, se vede ca au experienta pentru ca au venit cu solutii bune in cursul lucrarilor. Recomand.
Narcisa Neagu
Narcisa Neagu
07/04/2023
O echipa foarte prompta și profesionista! Prețurile sunt decente. Noi am fost multumiți.
Madalina Grecu
Madalina Grecu
23/01/2023
Recomand! Foarte intelegatori!
Romeo Boldan
Romeo Boldan
23/01/2023
Sistem fotovoltaic instalat cu profesionalism si seriozitate. Putini oameni sunt atat de dedicati si seriosi ca d-nul Marcel Stan. Recomand cu caldura firma dansului si voi apela la serviciile dumnealui de cate ori voi avea nevoie.
GRG Geo
GRG Geo
07/12/2022
Profesionalism și promptitudine la un preț excelent!
Mita Soarece
Mita Soarece
05/12/2022
Suntem foarte mulțumiți!!! Am monta panouri fotovoltaice.
Nicu Tudor
Nicu Tudor
23/10/2022
O echipa de profesionisti! Tot respectul pentru ei Calitatea echipamentelor premium la Un pret decent Ii recomad cu mare in reference Vor urca in top exponential. Se poate si in Romania Va multumesc si va doresc sa cresteti Pt ca meritati!👌👌👌👌👌
smart house control
en_USEnglish